Validering
Validering
Schemalagda utbildningar
-> Kurskalender
Arbetsmiljö
Lean - Introduktion
Mätteknik
Trycksatta Anordningar
Underhåll
Ånga & Energi
Webbaserade utbildningar
Arbetsmiljö
Datautbildningar
Ekonomi/Projekt/ Marknadsföring
Lean
Ledningssystem/Direktiv/ Föreskrifter
Livsmedelshygien
Logistik
Läkemedel GMP
Teknik/produktion/El
Underhållskurser
Skräddarsydda utbildningar
Företagsanpassade
Skolor

Utbilda smart!

Att veta att man prioriterar rätt och att man hushåller med resurser är aktuella ämnen då vi ännu inte vet hur den ekonomiska krisen slår. Men det är ändå viktigt att inte stanna upp i utvecklingen utan istället gå klokt framåt. Kompetensutvecklingen halkar gärna ner på dagordningen i turbulenta tider, särskilt med tanke på att det inte är ovanligt att man saknar en plan för sina utbildningsinvesteringar.

Det finns mycket pengar att spara genom rätt kompetensutveckling, utan att tumma på kvaliteten. Det handlar om att utbilda där det behövs med rätt verktyg. Det är inte svårare än så! Mainsys visar processen som leder fram till rätt underlag att använda i beslut samt alternativ till traditionell utbildning, flexibelt och kostnadseffektivt.

Utbildningsekonomi – hushållning som ger effekt!

Det är enkelt att göra mindre när pengar ska sparas – vi vill visa att det går att nå samma resultat fast smartare och mer kostnadseffektivt. Dvs spara pengar, inte resultat.

• Ligg i linje med utveckling och förändring
• Utbilda smart beroende på behov
• Validera enkelt

Vi har många tips och idéer för hur du säkerställer att kompetensbehoven täcks på bästa möjliga sätt, detta utan att tumma på viktig kvalitet och uppföljning.

Tips!

Kontakta Mainsys så kommer vi till dig för att berätta om hur just ni kan utbilda smart!

 

Adress: Underhållets Hus, Varvsgatan 10, 871 45 Härnösand    ·    Telefon: 0771-67 91 91    ·       ·    E-post: kundservice@mainsys.se    ·    Orgnr: 556575-0220    ·    Sitemap