Validering
Validering
Schemalagda utbildningar
-> Kurskalender
Arbetsmiljö
Lean - Introduktion
Mätteknik
Trycksatta Anordningar
Underhåll
Ånga & Energi
Webbaserade utbildningar
Arbetsmiljö
Datautbildningar
Ekonomi/Projekt/ Marknadsföring
Lean
Ledningssystem/Direktiv/ Föreskrifter
Livsmedelshygien
Logistik
Läkemedel GMP
Teknik/produktion/El
Underhållskurser
Skräddarsydda utbildningar
Företagsanpassade
Skolor

Kundlösningar

Här på Mainsys kan vi erbjuda skräddarsydda utbildningslösningar till kunden. På ett smidigt sätt anpassar vi våra tjänster till de förutsättningar råder. Vi är unika, och det är kunden också! Se exempel på lyckade samarbeten nedan.

SGU

På Sveriges Geologiska Undersökning arbetar vi fram en företagsintern arbetsmiljökurs som baseras på företagets eget arbetsmiljöarbete. Kursen konstrueras så att alla kunskapsbehov inom området täcks, vilket betyder att företaget får en breddutbildning i allmänkunskap runt arbetsmiljö och extra avsnitt för chefsnivåer och projektledare.

Flera kurser i ett alltså - en riktigt bra affär för SGU!

Fortum

Fortum använder Mainsys valideringsverktyg och har i dagsläget kunskapstestat över 300 medarbetare inom produktion och distribution. Syftet är att identifiera de kunskapsluckor som finns bland personalen och föreslå rätt utbildning för rätt person.  

Ingenjörsamfundet

I ett samarbete med ingenjörsamfundet erbjuder de rabatterade kurser från vårt breda kursutbud till sina medlemmar. Mainsys är en av de få utvalda utbildningsleverantörerna.

Söker du en bra affär?
Kontakta oss för din egen skräddarsydda lösning.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Adress: Underhållets Hus, Varvsgatan 10, 871 45 Härnösand    ·    Telefon: 0771-67 91 91    ·       ·    E-post: kundservice@mainsys.se    ·    Orgnr: 556575-0220    ·    Sitemap