Validering
Validering
Schemalagda utbildningar
-> Kurskalender
Arbetsmiljö
Lean - Introduktion
Mätteknik
Trycksatta Anordningar
Underhåll
Ånga & Energi
Webbaserade utbildningar
Arbetsmiljö
Datautbildningar
Ekonomi/Projekt/ Marknadsföring
Lean
Ledningssystem/Direktiv/ Föreskrifter
Livsmedelshygien
Logistik
Läkemedel GMP
Teknik/produktion/El
Underhållskurser
Skräddarsydda utbildningar
Företagsanpassade
Skolor

E-learning - när du vill, var du vill!

Mainsys har bytt kostym och namn och heter numera Teknikutbildarna i Norden AB. Hjärtligt välkomna till ett utbildningsföretag ... på dina villkor!

Alla våra Teknikutbildningar hittar du här.

Mainsys gör det lätt…
…för dig att planera din kompetensförstärkning. Urvalet av utbildningar inom E-learning är stort, och genom våra kunskapstester kan du enkelt kartlägga din kompetens. Med tillgång till en dator och en uppkoppling kan du läsa var, när och i vilken takt du vill.

Mainsys gör det begripligt…
…genom tydliga instruktioner och användarvänliga miljöer. E-learning passar även de dataovana. Varje kurs har fördjupningar för dem som vill veta mer och våra experter finns tillgängliga via mail för att svara på eventuella frågor.

Mainsys gör det smidigt…
… för dig att testa dina kunskaper. Varje kapitel avslutas med ett självtest, baserat på frågor från kapitlet. Kursen avslutas med ett slutprov som du kan göra hur många gånger du vill. Vid godkänt resultat får du ett diplom som intygar att du nått ditt mål.

Mainsys levererar...
...E-learning primärt genom vår egen lärplattform (LMS) som är integrerat med ett verktyg för att skapa kurser (CMS). För de kunder som har en egen lärplattform levererar vi kurserna enligt det senaste SCORM formatet. För kunder med eget intranät med personliga inloggningar kan vi direktansluta deltagare till vår kursportal.

Distansutbildningar över Internet

I takt med att andelen kunskapsintensiva jobb ökar får distansutbildning allt större betydelse. Mainsys distansutbildningar innehåller en kombination av lärledda lektioner och laborationer, översänt kursmaterial och webbaserade kurser.

Det finns många fördelar med att tillgodogöra sig kunskap via Internet, genom E-learning. Den största är friheten att kunna planera när man skall studera. Ett livslångt lärande handlar i mångt och mycket om att integrera lärandet som en naturlig del av vardagen. E-learning gör detta möjligt.

Anpassade distansutbildningar
Vi anpassar befintliga standard- och företagsanpassade kurser utifrån era krav och önskemål.

Exempel på företagsanpassade kurser vi utvecklat:

  • Introduktionsutbildning för nyanställda
  • Produktionsutbildning riktad mot nyanställda eller kunder
  • Fortbildning av personal vid omorganisation eller för att nå ut med nya faktakunskaper inom ett ämnesområde

Tips!

Även om du inte hittar den webbkurs du letar efter i vår kurskatalog, så kan det löna sig att höra av sig till oss. Kanke håller vi på att utveckla just din kurs!

 

Kontakta oss gärna
Kontakta oss gärna för att prata mer om smarta utbildningar och kurser inom e-learning.

 

Adress: Underhållets Hus, Varvsgatan 10, 871 45 Härnösand    ·    Telefon: 0771-67 91 91    ·       ·    E-post: kundservice@mainsys.se    ·    Orgnr: 556575-0220    ·    Sitemap